Cafea
Produse

Lichior
Piure
Pudra
Sirop
Topping
emblema
Cafea

Cafeaua, una dintre cele mai populare bauturi din lume, se  obtine din semintele plantei descoperite in Etiopia care insa creste si in alte regiuni unde cu ajutorul pasiunii si a maiestriei sunt produse varietati si cupaje apreciate la nivel mondial.

Pentru prepararea cafelei, boabele trebuiesc intai uscate apoi prajite si rasnite, abea dupa toate acestea putandu-se realiza extractia.

Mirosul de cafea este cunoscut ca un factor ce reda si stimuleaza apetitul, dar aprecierea de care se bucura cafeaua se datoreaza in principal aromei sale inconfundabile si a continutului de cofeina.

Datorita aromei de cafea columbiana siropul Monin Coffee poate fi aplicat cu succes in preparate precum cocktail-uri de desert, frappe-uri, milkshake-uri, latte-uri.

Culoare

Maro.

Aroma

Miros, aroma si retrogust de cafea columbiana.

Aplicatii

Cocktail-uri, latte-uri, frappe-uri, milkshake-uri, deserturi.

Ambalaj

70 cl

Cafea
Cafea

Retete MONIN recomandate

Produs