Macaroon
Produse

Lichior
Piure
Pudra
Sirop
Topping
emblema
Macaroon

Denumirea de ”macaroon” provine din cuvantul italian ”macarone” sau ”maccherone” care la randul lui deriva din cuvantul ”ammaccare” ce poate fi tradus in ”zdrobit”sau ”batut” si face referinta la pasta de migdale care este ingredientul principal al acestui produs de patiserie.

O alta componenta a macaroonului este bezeaua obtinuta din faina de migdale, albus de ou si zahar.

Macaroonul frantuzesc, una dintre cele mai populare delicatese, difera de cel traditional  datorita aspectului de sandwich si a varietatilor in care se regaseste, de la cele clasice de ciocolata si zmeura pana la cele mai indraznete de ceai verde si trufe.

Culoare

Transparenta cu sclipiri aurii.

Aroma

Miros dulce de migdale prajite cu note de vanilie, unt si biscuiti, aroma de macaroon autentic ce dureaza.

Aplicatii

Latteuri, cafele, ciocolate, ceaiuri, bauturi de desert, cocktailuri, mocktailuri, cofetarie.

Ambalaj

70 cl

Macaroon
Macaroon

Retete MONIN recomandate

Produs