Cafeaua, una dintre cele mai populare bauturi din lume, se obtine din semintele plantei descoperite in Etiopia care insa creste si in alte regiuni unde cu ajutorul pasiunii si a maiestriei sunt produse varietati si cupaje apreciate la nivel mondial.
Pentru prepararea cafelei, boabele trebuiesc intai uscate apoi prajite si rasnite, abea dupa toate acestea putandu-se realiza extractia.
Mirosul de cafea este cunoscut ca un factor ce reda si stimuleaza apetitul, dar aprecierea de care se bucura cafeaua se datoreaza in principal aromei sale inconfundabile si a continutului de cofeina.
Datorita aromei de cafea columbiana siropul Monin Coffee poate fi aplicat cu succes in preparate precum cocktail-uri de desert, frappe-uri, milkshake-uri, latte-uri.
Culoare
Maro.
Aroma
Miros, aroma si retrogust de cafea columbiana.
Aplicatii
Cocktail-uri, latte-uri, frappe-uri, milkshake-uri, deserturi.
Ambalaj
70 cl