Padurea Neagra
Produse

Lichior
Piure
Pudra
Sirop
Topping
emblema
Padurea Neagra

Tortul Padurea Neagra si-a primit denumirea, nu de la lantul muntos cu acelasi nume din Sud-Vestul Germaniei, cat mai ales de la lichiorul obtinut din ciresele acrisoare din aceeasi zona denumit Schwarzwälder Kirsch, ce constituie datorita aromei de samburi de cirese si a alcolemiei un ingredient distinctiv in componenta tortului.

De obicei tortul Padurea Neagra este alcatuit din straturi de blat de ciocolata cu  frisca si cirese intre si este decorat cu un ultim strat de frisca, cirese Maraschino si ciocolata rasa.

Monin a recreat acest tort sub forma lichida pentru a contribui cu un plus la varietatea de cocktailuri de desert si nu numai.

Culoare

Neagra cu reflexii de rosu inchis.

Arome

Note de ciocolata neagra si cirese Morello, aroma persistenta de ciocolata si retrogust de cirese.

Aplicatii

Latteuri, cafele, ciocolate, cocktailuri de desert.

Ambalaj

70 cl

Padurea Neagra
Padurea Neagra

Retete MONIN recomandate

Produs